Praktisk Information

Tid och plats:

Datum: söndag, 2 juli, 2017

Tid: Samling 12:30 (OBS! Var i god tid till samlingen). Provet startar 13:00 (Vänligen se tidsplan som finns längst ner för detaljer).

Plats: Institutionen för Asien-, Mellanöstern-, och Turkietstudier, Campus Kräftriket, Roslagsvägen 101, Stockholm. Vänligen se nedan för aktuell lokal (samling utanför aktuellt rum för generell information och kontroll av test voucher).

Nivå:                          Lokal:

N1:                              Hus 4 A, Andra våningen, Rum 251.

N2:                              Hus 4 A, Tredje våningen, Aula.

N3:                              Hus 4 B, Andra våningen, Rum 218.

Nytt! Första våningen, Rum 116.

N4:                              Asienbiblioteket, hus 21 A, Andra våningen

N5:                              Hus 4 A, Andra våningen, Sal B.

Vägbeskrivning:

Buss

Buss 50, avgår från bl.a. T-centralen, Odenplan och Universitetet, och buss 670, 676 och 639, avgår från Tekniska Högskolan, stannar utanför campus Kräftriket vid hållplats Albano.

Roslagsbana och tunnelbana

Med Roslagsbanan och tunnelbanan åker du till station Universitetet. Därifrån kan man gå till campus Kräftriket, det tar ca 15 minuter, alternativt åka buss 50 till hållplats Albano utanför campus Kräftriket.

Bil

Om du kommer körandes från Roslagstull svänger du in på första avfarten till vänster mot Kräftriket. Om du kommer körandes från norr passerar du först Stockholms universitet på vänster sida. Därefter tar du andra avfarten ner åt höger mot Kräftriket. Området har gott om parkeringsplatser.

Viktig information:

  • Mobiler ska vara avstängda under provet (inte i tyst läge/vibration).
  • Väskor och ytterkläder ska placeras på anvisad plats.
  • Mat och dryck får ej förtäras under provet. Medtagen mat eller dryck placeras på anvisad plats tillsammans med väskor och ytterkläder.
  • Det är tyvärr inte möjligt att inhandla mat eller dryck i campus Kräftriket, utan det bör inhandlas tidigare.

För övrig information gällande provet, vänligen läs Test Guide i ansökningshandlingarna noggrant.

Tidsplan

Samling 12:30

Nivå Provsektioner Provtid
N1 Ordkunskap, grammatik & läsförståelse 13:00–14:50 (110 min)
Hörförståelse 15:20–16:20 (60 min)
N2 Ordkunskap, grammatik & läsförståelse 13:00–14:45 (105 min)
Hörförståelse 15:15–16:05 (50 min)
N3 Ordkunskap 13:00–13:30 (30 min)
Grammatik & läsförståelse 13:50–15:00 (70 min)
Hörförståelse 15:20–16:00 (40 min)
N4 Ordkunskap 13:00–13:30 (30 min)
Grammatik & läsförståelse 13:50–14:50 (60 min)
Hörförståelse 15:10–15:45 (35 min)
N5 Ordkunskap 13:00–13:25 (25 min)
Grammatik & läsförståelse 13:45–14:35 (50 min)
Hörförståelse 14:55–15:25 (30 min)